gratis verzending binnen
Nederland, België en Duitsland *

Hoe kunnen we je helpen?

Kies een van de onderwerpen waarmee je hulp nodig hebt:
Bestellingen & betalingen Verzending & levering Retourneren & reclameren Account

Bestellingen en Betalingen

Nadat je je bestelling hebt voltooid, ontvang je een bestelbevestiging per e-mail. Zodra wij jouw betaling hebben ontvangen wordt je bestelling automatisch verwerkt en verzonden. Wij bevestigen de verzending door een verzendbevestiging per e-mail te sturen. Je kunt het zendingsnummer van jouw bestelling vinden in de verzendbevestiging en zo je zending volgen.

Als je producten wilt toevoegen of verwijderen uit een bestelling die je al hebt geplaatst, moet je ons dat zo snel mogelijk laten weten, omdat wij binnenkomende bestellingen snel verwerken. Je kunt het beste per e-mail antwoorden op je orderbevestiging of ons bellen op het servicenummer +49 (0) 28 22 - 7 13 10 10. Geef daarbij je bestel- of klantnummer door.

Opmerking: als een bestelling al in het verzendproces zit is een wijziging of annulering helaas niet meer mogelijk. In dit geval kun je de levering weigeren of de artikelen retourneren.

Als je een opmerking of een wens hebt bij je bestelling, kun je ons tijdens het bestelproces een bericht sturen in het veld onder "Wil je ons iets mededelen over jouw bestelling?". Je hebt ook de mogelijkheid ons te schrijven via het contactformulier. Verwijs hierbij altijd naar je bestelling.

Kijk voor meer infomatie over onze betaalmogelijkheden bij betalingswijzen.


Verzending en levering

We verzenden met de pakketdienst DPD. De verzending binnen Nederland, België en Duitsland is altijd gratis. Meer informatie vind je bij verzending & levering.

Wij hebben geen fysieke winkel. Wel is er de mogelijkheid om je bestelling bij ons magazijn in Emmerik aan de Rijn (Emmerich am Rhein) op te halen. Hier vind je meer informatie over het ophalen van een bestelling: verzending & levering.

Het is mogelijk om een verschillend leverings- en factuuradres op te geven. Tijdens het bestellen kun je twee verschillende adressen invullen. Klik hiervoor op ´Het afleveradres wijkt af van het factuuradres´. Als je met je account bent ingelogd is het adres automatisch ingevuld. Mocht je het factuur- of afleveradres willen wijzigen, klik dan op ´factuuradres wijzigen´ of ´afleveradres wijzigen´. Het is niet meer mogelijk om een ander leveringsadres op te geven nadat je de factuur per e-mail hebt ontvangen.

Dit hangt van jouw bestelling af. Omdat een pakket maximaal 31,5 kg mag wegen, worden grote artikelen, bijvoorbeeld een aantal halterschijvensets, in meerdere pakketten verstuurd.

Opmerking: het aantal verstuurde pakketten wordt medegedeeld in de verzendbevestiging met de bijbehorende zendingsnummers.

Je kunt je pakket na het ontvangen van de verzendbevestiging met behulp van het zendingsnummer volgen. In het geval dat je tijdens de levering niet thuis bent, laat DPD een briefje achter. Je kunt je bestelling dan de volgende werkdag ophalen bij een pakketpunt van DPD.

Opmerking: af en toe komt het voor dat het meldingsbriefje kwijtraakt of vergeten wordt. Kijk daarom voor de zekerheid met behulp van het zendingsnummer waar je pakket is. Als je pakket niet binnen 7 werkdagen wordt opgehaald op het pakketpunt, wordt het pakket naar ons teruggestuurd.

Als je bestelling uit meerdere pakketten bestaat (als je bijvoorbeeld halterschijven en -stangen besteld hebt) kan het zijn dat de pakketten op verschillende dagen worden geleverd. Controleer eerst de track & trace van de pakketdienst(en) in het geval dat je bestelling niet compleet is. Neem bij vragen of problemen gerust contact met ons op.


Retourneren en reclameren

Als een artikel niet aan je verwachtingen voldoet, kun je het aan ons retourneren via het DPD retourenportaal. Retourneren is niet gratis.

Is een artikel defect of beschadigd, of heb je een verkeerd artikel ontvangen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Onze klantenservice staat klaar voor onze klanten zal snel een passende oplossing vinden.

Klanttevredenheid is voor ons erg belangrijk. Meer infomatie over retourneren en reclameren vind je hier: retourneren & reclameren.

Zodra we jouw retourzending hebben ontvangen wordt de terugbetaling binnen zeven werkdagen verwerkt. De terugbetalingsmethode hangt af van de gekozen betaalmethode.


Account

Nee, je kunt bij ons ook als gast bestellen. Als je wel een account bij ons aanmaakt en inlogt, worden jouw persoonlijke gegevens opgeslagen. Dan hoef je ze niet bij elke bestelling opnieuw in te typen. Je hebt ook toegang tot ´mijn account´. Hier kun je adressen toevoegen en vind je een overzicht van jouw openstaande en eerdere bestellingen.

Klik, als je niet kunt inloggen, op de link Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wij sturen je een mail met informatie hoe je een nieuw wachtwoord kunt instellen.

Je kunt je hier aanmelden voor de newsletter of onderaan de pagina op ´newsletter´ klikken onder het kopje ´service´.

Konden we je vraag niet beantwoorden? Neem dan contact op met onze klantenservice - daar krijg je op elke vraag een passend antwoord.