gratis verzending binnen
Nederland, België en Duitsland *

Retourneren & reclameren

Wil je iets reclameren? Heb je bijvoorbeeld een beschadigd of verkeerd artikel ontvangen?

Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt - wie kent dit spreekwoord nou niet? Ook wij maken af en toe een foutje. Is er iets verkeerd gegaan met je bestelling? Onze excuses daarvoor. Wij verzoeken je contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zoeken dan een passende oplossing!


Je kunt ons op de volgende manieren bereiken:

Via e-mail

Schrijf een e-mail naar info@scsports.nl stuur ons alle relevante informatie met betrekking tot jouw reclamatie. Bij beschadigingen is het voor ons erg handig als je een foto meestuurt. Zo kunnen wij het probleem beter beoordelen. Je ontvangt snel een antwoord met een passend voorstel om het probleem op te lossen.

Alle e-mails die doordeweeks tot 16.00 uur bij ons binnenkomen worden op dezelfde dag of op de volgende werkdag beantwoord.


Via telefoon

Je kunt ons ook telefonisch bereiken en direct het probleem aan ons uitleggen. Onze klantenservice heeft ook op deze manier snel een oplossing paraat.

Onze klantenservice is doordeweeks van 8.00 tot 16.00 uur bereikbaar via het volgende telefoonnummer:
+49 (0) 28 22 - 7 13 10 10


Jouw bestelling voldoet niet aan jouw verwachtingen? Je hebt je vergist tijdens het bestellen en je wilt iets retourneren?

Retourneringen kosten € 7,90 per pakket. Je kunt makkelijk een retourlabel aanmaken via het DPD retourportaal. Onze DPD retourlabels zijn voorgefrankeerd. Dit betekent dat je het label niet zelf aan DPD betaald, maar dat de kosten van het retourlabel van het aankoopbedrag dat jij teruggestort krijgt worden afgetrokken.

Je mag het pakket ook terugsturen met een andere pakketdienst. Ook deze kosten zijn voor jouw rekening. Je kunt het pakket dan naar het volgende adres sturen:

ScSPORTS GmbH
Werner-Heisenberg-Str. 27
46446 Emmerich (Noordrijn-Westfalen)
Duitsland

Belangrijk bij het retourneren:

  • Voeg je ordernummer toe aan de retourzending, anders kan de zending niet goed verwerkt worden. Schrijf je ordernummer op de verpakking, het pakketlabel of schrijf het op een papiertje en stop deze in de verpakking.
  • Plak het geprinte etiket goed vast aan de buitenkant van het pakket.
  • Voorkom alsjeblieft beschadigingen en verontreiniging van de artikelen.
  • Stuur de artikelen het liefst terug in de originele verpakking inclusief eventuele toeboren en verpakkingsmateriaal.
  • Heb je de originele verpakking niet meer? Zorg dan dat je de artikelen terugstuurt in een verpakking die voldoende beschermd tegen transportschade.