gratis verzending binnen
Nederland, België en Duitsland *

Betalingswijzen / Verzending & levering

Betalingswijzen

iDEAL

iDEAL is een online betaalmiddel dat banken aanbieden op basis van internetbankieren. Bij iDEAL word je tijdens het betaalproces doorgestuurd naar de betaalomgeving van je bank. Bij deze betaalwijze wordt het bedrag direct afgeschreven van je bankrekening en overgeschreven naar de bankrekening van de webwinkel. Zodra we je betaling hebben ontvangen worden je artikelen uiterlijk de volgende werkdag (met uitzondering van zaterdag) verstuurd. Bij iDEAL hoef je geen rekeningsnummers en andere gegevens over te typen. Je kunt met iDEAL betalen als je gebruik maakt van internetbankieren.

Hier vind je meer informatie: www.ideal.nl


PayPal

Met PayPal kun je eenvoudig, snel en veilig betalen! Kies gewoon tijdens je bestelling "PayPal" als betaalwijze, log vervolgens met je e-mailadres en je PayPal-wachtwoord in op jouw persoonlijke PayPal-rekening en bevestig dan het te betalen bedrag. Wij ontvangen onmiddellijk de betalingsbevestiging van PayPal en jouw bestelling wordt dan uiterlijk de volgende werkdag (met uitzondering van zaterdag) verzonden.

Aan het betalen via PayPal in euro's zijn voor jou geen kosten verbonden!

Ben je nog niet in het bezit van een persoonlijke PayPal-rekening?
Hier kun je je met enkele klikken registeren: www.paypal.nl
Je hebt alleen jouw e-mailadres, jouw adresgegevens en je bankgegevens nodig.


Overschrijving

Je kunt het factuurbedrag ook vooraf overmaken op onze bankrekening. Deze optie kun je kiezen tijdens het bestellen. Let op: geld overmaken naar een buitenlandse bank kan iets langer duren dan je gewend bent. Zodra we je betaling hebben ontvangen worden je artikelen uiterlijk de volgende werkdag (met uitzondering van zaterdag) verstuurd. Hierover informeren we je per e-mail.

Vermeld je bestelnummer en je naam in het betalingskenmerk wanneer je het geld overmaakt.

Je ontvangt onze bankgegevens bij de orderbevestiging.Verzending & Levering

Verzending binnen Nederland, België en Duitsland is gratis

Verzending binnen Nederland, België en Duitsland is gratis. De verzendkosten naar overige landen worden berekend op basis van het gewicht van jouw bestelling.

De prijzen zijn inclusief verpakking en btw.


Wij verzenden met DPD

DPD levert binnen 2-5* werkdagen van maandag t/m zaterdag.

Als je tijdens het bezorgen niet thuis bent laat DPD een briefje achter met informatie waar je het pakket op kunt halen. Normaal gesproken brengt DPD het pakket naar een DPD pakketpunt in de buurt, waar je het pakket binnen zeven werkdagen op kunt halen. Als het pakket na zeven werkdagen niet is opgehaald wordt het naar ons teruggestuurd.

Als je verwacht tijdens de levering niet thuis te zijn kun je op een duidelijk zichtbare plek een briefje achterlaten met een plaats waar het pakket afgegeven kan worden (bijvoorbeeld bij de buren).

*Geldt alleen voor leveringen binnen Nederland, België en Duitsland.


Begin en einde van de levertermijn

De leveringstermijn gaat bij vooruitbetaling in op de dag nadat de betalingsopdracht aan de overmakende kredietinstelling is gegeven. In het geval van andere betaalmiddelen begint de leveringstermijn een dag nadat het contract is gesloten. In beide gevallen loopt de levertermijn af op de laatste dag van de termijn. Indien de laatste dag valt op een zaterdag, zondag of een algemeen erkende feestdag op de plaats van de levering vervangt de eerstvolgende werkdag deze dag.


Ophalen in Emmerik

Haal je bestelling bij ons in Emmerik in Noordrijn-Westfalen (Emmerich am Rhein, Nordrhein-Westfalen) op. Het factuurbedrag moet vooraf zijn betaald. Ter plaatse betalen is niet mogelijk.

Aan het ophalen zijn geen extra kosten verbonden.

Maak voor het ophalen een afspraak via onze klantenservice. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 16.00 bereikbaar op het volgende nummer:

+49 (0) 2822 - 7131010

Of stuur een e-mail naar info@scsports.nl