gratis verzending binnen
Nederland, België en Duitsland *

De klassieker voor halter accessoires: snelsluitingen & schroefsluitingen

Deze sluitingen zorgen ervoor dat de halterschijven tijdens de training blijven waar je ze hebt geplaatst, namelijk op de halterstang. Wil je tijdens je training het gewicht gemakkelijk aanpassen? Met schroef- en snelsluitingen kun je het gewicht van je barbell of dumbbell snel en gemakkelijk aanvullen of verwisselen.

Efficiëntere haltertraining met de passende accessoires

Als je naast het bankdrukken en de training met dumbbells meer oefeningen in je workout wilt opnemen, dan kom je bijna niet onder lunges, squats en deadliften met je barbell uit. Met de juiste halter accessoires worden deze oefeningen pas écht efficiënt.

Trainingsgordel voor gewichtheffen en dips

Trainingsgordels voor het gewichtheffen zijn ontworpen om je onderste rugspieren te ondersteunen en beschermen bij hoge belasting door zware gewichten of veel herhalingen. De trainingsgordel verhoogt de druk op je buik- en rompspieren en is geschikt voor zowel beginners als gevorderde krachtsporters.

Wil je je triceps sterker maken met dips? De dip belt is speciaal ontworpen voor de vrije diptraining en behoort tot de standaard halter accessoires in de krachtsport. De gordel wordt bij de krachttraining verzwaard met een extra gewicht en bij de vrije diptraining om de heupen gelegd. Met het gewichtsvest kun je je hele training zwaarder maken met extra gewichten.

Nekbescherming

De nekbescherming is ontworpen voor trainingen zoals squats met de barbell en beschermt je nek met een comfortabele bekleding.

Trekhulpen

Een trekhulp verbetert je grip op de halterstang en ondersteunt tegelijkertijd je handen en polsen bij verschillende trekoefeningen.

Halter accessoires voor je home gym

Voor de haltertraining in je home gym heb je, naast een passende vloerbescherming, ook af en toe reserveonderdelen voor je fitnessapparatuur nodig. Bij de categorie halter accessoires behoort alles waarmee je je workout thuis nóg prettiger maakt.

Halterrekken

Je vloer kun je met een rubberen mat of met halterrekken beschermen. Met het rek voorkom je krassen en deuken in je vloer en ook voorkom je dat je gewichten wegrollen. Halterrekken zijn een slimme aanvulling voor alle fitnessniveaus en zijn bij de aanschaf van een halterset zeker aan te bevelen.

Reserveonderdelen

Als het wieltje van je lat pulldown na lange trainingsjaren de geest heeft gegeven, dan vind je bij ons een passende vervanger!

Spiergroei-deluxe: Je post-workout eiwitshake

Een lekker eiwitshake na het trainen? Omdat je lichaam door meer beweging bij de training veel vocht via de huid verliest is het van groot belang om tijdens en na het trainen voldoende te drinken. De eiwitshake is een halter accessoire van een iets andere soort, maar voor een optimaal trainingsresultaat is het een absolute Must-Have!